Info

Kidsstock gaat naar Groningen! Na 2 succesvolle edities in Rotterdam is het de perfecte tijd om de vleugels uit te slaan naar andere steden en ook hier een dag om nooit te vergeten neer te zetten.

De makers van Kidsstock zijn vier vaders (tevens de drijvende krachten achter Boothstock en vroeger de Dance Parade) met hun kinderen. En alhoewel de vaders ruim ervaren zijn in het organiseren van spraakmakende festivals, zijn de kinderen de bepalende factor geweest: “Onze kinderen hebben overal commentaar op. Alles wat we verzinnen moet van hen beter, leuker en wilder. Toen besloten we dat ze zelf maar een festival moesten organiseren, waar ze alles mogen bepalen. Zo is deze jeugdige adviesraad tot stand gekomen. Van de naam tot aan de programmering, de kinderen hebben bepaald hoe dit festival eruit ziet. Uiteindelijk was het superleuk en inspirerend om te doen met elkaar, en voor ons ook nog eens leerzaam. We weten nu eindelijk wat Snapchat betekent.”

Ivm de warmte/hevige zon is het toegestaan om zelf zonnebrand mee te nemen. Ook hebben we waterpunten geinstalleerd.

Huisregels Kidsstock 

 • Alcoholische dranken zijn toegestaan voor bezoekers van 18 jaar of ouder (Legitimatie verplicht).
 • Het nuttigen van meegebrachte dranken en etenswaren is op het terrein niet toegestaan. Tassen zullen hierop worden gecontroleerd.  
 • De organisatie van Kidsstock Festival is niet verantwoordelijk voor het toezicht op minderjarigen. De organisatie verlangt van ouders dat zij hun kinderen in het zicht houden en begeleiden. 
 • Het betreden van het terrein is voor eigen risico van de bezoeker.
 • Fietsen/Scooters zijn niet toegestaan op het festivalterrein, honden zijn ook niet toegestaan.
 • De organisatie van Kidsstock Festival kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel, materiele en immateriële schade aan bezoekers en eigendommen. Tevens kan de organisatie niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies of diefstal van eigendommen.
 • Het is verboden mee te nemen: GLAS, BLIK, SLAG/STOOT/STEEK/VUURWAPENS of voorwerpen die daarvoor in aanmerking komen of VERDOVENDE MIDDELEN. Tassen, rugzakken en dergelijke worden door de beveiliging gecontroleerd op aanwezigheid van deze voorwerpen. Indien men zich hieraan niet wenst te onderwerpen wordt de toegang tot het evenemententerrein geweigerd.
 • Aanwijzingen van organisatie en beveiligingspersoneel dienen te worden opgevolgd.
 • Hinderlijk gedrag wordt niet getolereerd.
 • Bij overtreding huisregels wordt de toegang tot het evenemententerrein ontzegd, bij strafbare feiten zal de politie ingeschakeld worden. 
 • Het is niet toegestaan om te roken binnen/onder de tenten op het festival terrein.
 • Het is niet toegestaan het terrein met alcohol te verlaten

Adres

Het festival vindt plaats in de Suikerfabriek Groningen te Suikerlaan 10.

Fiets

Volg de Energieweg. Bij de fietsbrug kan je de fiets parkeren. Steek de fietsbrug over. Bij de grote rode trap kom je gelijk bij de entree.

Auto

Navigeer naar Suikerlaan 10 te Groningen. Je komt via deze weg recht op ons gebouw aanrijden. Parkeren kan achter het gebouw.

Openbaar vervoer

Vanaf busstation Groningen vertrekt vanaf perron Y bus 39 en bus 8 vanaf perron U naar de bushalte Atoomweg. Vanaf de bushalte is het ongeveer 10 minuten lopen. Bij de grote rode trap kom je gelijk bij de entree.

 

JMR Event Makers EARTH Concepts JMR Event Makers EARTH Concepts JMR Event Makers EARTH Concepts