News

hover icon

LAATSTE INFO KIDSSTOCK

16 March 2024

Lieve Kidsstockers, wij zijn er helemaal klaar voor morgen [We hebben tickets ge-update] 💛🚀 Zie hier de Timetable en de laatste informatie. Er zijn een handjevol kaarten online verkrijgbaar en er is GEEN DEURVERKOOP, dus scoor je ticket nu het nog kan! Lees hieronder alle overige informatie! TOT MORGEN ❤️
* Tijden:  12.00 - 19.00
* Leeftijd: Alle leeftijden
* Locatie: SUIKERFABRIEK, Suikerlaan 10
* Fiets: Je kunt via de loop/fietsbrug op het suikerterrein komen. Hiervoor navigeer je naar de ENERGIEWEG. Je gaat dus over de loopbrug heen.
* BEREIKBAARHEID:
* Auto: Je kunt parkeren bij de Suikerfabriek, Navigeer op Suikerlaan 10. Er zijn parkeerwachters die je de weg wijzen op het suikerterrein. Parkeren kost €3,- (je rekent af bij de de parkeerwachter) KOM DUS OP DE FIETS!
* Openbaar vervoer: OV naar de Suikerfabriek kan via 9292OV.nl of de APP, kijk hier goed wat de tijden zijn.
* Entree is via de ‘pilarenzaal', zie de plattegrond.

OVERIGE INFORMATIE:
Wees lief voor elkaar, er is zero tolerance tegen ongewenst gedrag en houd je aan onze huisregels!
* Munten zijn te koop bij entree (kluisjes en food area), Bij de entree kun je ook via QR code je lockers aanschaffen of bij de kassa (€5,-) - Betalen kan met PIN EN CONTANT.
* Er zijn PIN-kluisjes aanwezig, je kunt via de QR code kopen bij de lockers of kopen bij de lockerbalie op locatie.
* Laat zoveel mogelijk spullen thuis!
* NIX 18

hover icon

Kidsstock in 2024 in Groningen én Rotterdam

4 December 2023

Na 2 uitverkochte edities in Rotterdam reist de Kidsstock karavaan ook af naar Groningen! Op zondag 17 maart 2024 organiseren wij een geweldig festival voor kinderen (en hun ouders) in de Suikerfabriek. Op zondag 16 juni keren we terug in ons geliefde Kralingse Bos in Rotterdam

Kidsstock staat in het teken van muziek, knutselen, spelletjes, sporten en heel veel gekkigheid. Zet een dik kruis in je agenda en volg ons op Instagram om de kaartverkoop niet te missen!

hover icon

Foto's Rotterdam 2023 online!

21 June 2023

Beeld zegt meer dan 1000 woorden, daarom zijn we enorm blij met de foto's van Yvette de Wit! Ga nu naar onze Facebook of foto pagina om het album te bekijken. Enjoy!

hover icon

DANKJULLIEWEL!

12 June 2023

Lieve lieve mensen! Wat een ge-wel-di-ge dag hebben wij gehad. Zoveel plezier, enthousiasme en vrolijkheid op één festivalterrein. We zijn enorm dankbaar voor jullie vertrouwen in Kidsstock. Tot volgend jaar!

hover icon

Kidsstock bijna uitverkocht!

10 May 2023

De vlag kan bíj?na uit, want Kidsstock 2023 gaat uitverkopen! Op dit moment zijn er nog minder dan 20% van de tickets verkrijgbaar, dus wacht niet te lang en haast je naar onze ticketshop!

hover icon

V.O.F. de Kunst, Bankzitters & meer!

4 May 2023

Zondag 11 juni is het zo ver! De tweede editie van Kidsstock, en je hebt hem vast al voorbij zien komen… de line up voor deze nú al geweldige dag! We zijn enorm trots op de artiesten die wij dit jaar hebben weten te strikken. Van één van de laatste kinderoptredens van VOF de Kunst ooit, tot een live show van Bankzitters, bekend van YouTube en hun hits ‘Stapelgek’ ‘Bali’ en ‘Je blik richting mij’. Ook hebben we zojuist DJ Wipneus (ja die van Pim) bevestigd om samen met zijn dochter Liv het hoofdpodium af te sluiten!

hover icon

Eerste activiteiten bekend!

2 May 2023

Tijdens Kidsstock gaan we er wederom voor om een onvergetelijke dag neer te zetten voor de allerkleinsten tot de wat oudere kids en natuurlijk ook de ouders. Naast het grote muzikale programma bieden we tientallen activiteiten voor de allerkleinsten tot de stoerdere kids en vergeten we de ouders natuurlijk ook niet. Je kan knutselen met mevrouw Klieder en Klodder, Nintendo is weer aanwezig om hun nieuwste games te showen, DJ School Rotterdam geeft DJ les, je kan meedoen aan de Brulrace, een live optreden van de Blaas of Glory aanschouwen, de acrobaat uithangen bij het Doe maar mee Circus, jezelf helemaal laten gaan in de Silent Disco en nog héél véél meer.

hover icon

DJ's en hun kids treden samen op!

1 May 2023

Één van de hoogtepunten van vorig jaar was het optreden van Michel de Hey en zijn dochter Loulou. Nu kennen wij vanuit Boothstock (dat wij ook organiseren) nogal wat DJ’s en we hebben wat appjes rondgestuurd, en warempel hebben wij een heel podium waar de grootste Nederlandse DJ’s samen met hun kids draaien! En wij hebben uit betrouwbare bronnen vernomen dat de DJ’s hier nóg zenuwachtiger voor zijn dan voor hun normale shows!

LINE UP
Michel & Loulou de Hey
Roog & Lea van Bueren
Irwan & Skyler Kartosen
Baggi & Summer Begovic
Stretch & Maene & Nealy

hover icon

Nog 140 dagen tot Kidsstock

22 January 2023

Het aftellen is nu écht begonnen! We zijn enorm blij dat we op 11 juni weer terug zijn aan de Kralingse Plas, en we zijn super trots om te zien dat iedereen nu al massaal tickets aanschaf. Achter de schermen zijn we druk bezig met nog meer muziek, nog meer theater en nog veel meer activiteiten. Houdt onze Instagram pagina in de gaten voor de allereerste aankondigingen voor Kidsstock 2023!

JMR Event Makers EARTH Concepts JMR Event Makers EARTH Concepts JMR Event Makers EARTH Concepts